Anete Dinne
Absolvējusi gastronomijas zinātnes universitāti Itālijā, strādā kā kafijas eksperte un pārtikas konsultante Itālijā
Esmu studējusi Slow Food institūtā – gastronomijas zinātnes universitātē Itālijā, un studiju laikā iepazinusies ar daudziem pētījumiem par bioloģisko pārtiku un tās audzēšanu. Man ir svarīgi, ka bioloģiska pārtika ir ne tikai garšīgāka un labāka manai veselībai, bet arī krasi samazina ietekmi uz ekosistēmu un vidi, ko atstāj intensīvā ražošana. Bioloģiskā lauksaimniecība rūpējas par bioloģisko daudzveidību, dzīvnieku un augu sugu dažādību, nodrošina dabīgi veselīgu augsni, tīru ūdeni un ilgtspējīgu lauku attīstību. Bioloģiskā lauksaimniecība un tās produkti mūsu ikdienā – tas ir arī jautājums par ētiku pret sevi un vidi mums apkārt. Tāpēc mana izvēle ir bioloģiskā pārtika.
Padalies