Pārlekt uz galveno saturu
test
Facebook
Twitter
Draugiem
[email protected]
+371 20262027
Galvenā izvēlne
Kas ir bioloģiskā pārtika?
Kāpēc bioloģiskā pārtika?
Bioloģiskais sertifikāts
Kur iegādāties bioloģiskos produktus?
Jūs atrodaties šeit
Sākums
»
Kāpēc bioloģiskā pārtika?
10 loģiski iemesli
Lietotāji saka
Mūsu vēstneši
Receptes
Domā loģiski, radi bio!
Receptes
Visas
Salāti
Uzkodas
Pamatēdieni
Veģetārie ēdieni
Deserti
Citi
Visas
Salāti
Uzkodas
Pamatēdieni
Veģetārie ēdieni
Deserti
Citi
Tofu - nezāļu lodītes tomātu mērcē
Saldpiena siers ar tomātiem
Bez čaumalas olas sagatavotas cidonijās ar apceptu maizi un sviesta mērci
Ziedputekšņi ar taukšķētiem griķiem un bumbieru ceptā kale kāpostu lapā
Dzeltenā biete cepta ar saknēm garšaugu garozā, pasniegta amoliņa siera mērcē ar zaļumiem
Rudzu pilngraudu miltu Rundstiķi ar pupiņām un kūpinātu cūkgaļu sēņu buljona mērcē
Kazas siera kampa ar kolrābi ābolu sulā un aveņu rupjmaizes mērci sagatavotu ar medu un liepziedu tēju
Kefīra kūlīmērce ar svaigo sieru, kailgraudu miežiem un auzu pārslām, pasniegta ar svaigiem zaļumiem un olā iejauktu linsēklu eļļu