MILZU!

Kas ir MILZU?

 

MILZU! paši par sevi saka tā - MILZU! ir gardākais un veselīgākais graudaugu pārslu zīmols no Latvijas, sniedzot bērniem un pieaugušajiem patiesi veselīgu alternatīvu.

 

2014. gadā ģimenes uzņēmums uzsāka ražot  veselīgas, no dabīgām izejvielām, šķiedrvielām bagātas pilngraudu pārslas, šobrīd veikalu plauktos atrodami jau 11 dažādi pārslu veidi. MILZU! sortimentā ir no kviešiem un rudziem ražotas graudaugu pārslas. MILZU! ir lielākais rudzu pilngraudu pārslu ražotājs Baltijas valstīs, nemitīgi turpinot attīstīties -   piedāvājot jaunus un inovatīvus produktus. 

 

Kāpēc BIO pārslas?

 

2015. gadā pēc  rudenī saņemtā bioloģiskā sertifikāta MILZU! laida klajā arī BIO pārslu sēriju. MILZU! BIO sērija tika radīta, lai tirgū laistu ļoti aktuālu un pieprasītu, taču maz pārstāvētu segmentu -  bioloģiski ražotas pārslas, kā arī pārslas visiem tiem, kas vairās no pārlieku liela cukura uzņemšanas maltītes laikā. Nav noslēpums, ka šādi produkti palīdz arī pavērt iespējas eksporta tirgos. Pašlaik MILZU! ir pirmie un vienīgie, kas Baltijā ražo BIO pārslas.

 

BIO pārslu sērijā ir četri produkti – idejiski iedalīti pieaugušajiem un bērniem, taču katrs izvēlas pēc savas patikas. BIO Rudzu pārslas ar medu, BIO Tīrās pārslas (bez piedevām), BIO Rudzu Veiklums (medus rinkīši), kā arī BIO Rudzu Prāts (kakao  bumbas).  BIO Tīrās pārslas ir vēl nebijis produkts Latvijā – pārslas bez jebkādām piedevām, tajā skaitā cukura. Lai arī nereti pārslas dēvējam par “brokastu pārslām” MILZU! Tīrās pārslas ļoti labi garšos arī izmantotas, kā piedevas citiem ēdieniem (salātiem u.c.).  

 

Kas lācītim (pārslai)  vēderā?

 

Jaunā rudzu pārslu produkcija tiek ražota tikai no bioloģiski sertificētās saimniecībās iegūtiem rudziem un citām sastāvdaļām.

 

Pārslu pamatsastāvs – BIO rudzu milti un BIO auzu milti.  Augstvērtīgajiem rudzu rupjajiem miltiem ir bagātīgs bioloģiski aktīvo vielu sastāvs, atšķirībā no citiem graudaugiem tie satur ievērojami vairāk šķiedrvielas un E vitamīnus.

 

Pārslas satur B un E vitamīnus, kas netiek pievienoti mākslīgi, bet gan saglabājas graudos pārslu izgatavošanas procesā. Pārslas nesatur krāsvielas, veselībai kaitīgas E vielas un ģenētiski modificētus organismus. Katram no pārslu veidiem attiecīgi pievienots medus vai kakao. 

 

Vairāk par MILZU! pārslām var izlasīt www.milzu.lv

Padalies

Citi stāsti