Iznācis jauns specizlaidums

Ir pagājis gandrīz gads kopš izdevām pirmo speciālizlaidumu pircējiem "Ēdam BIOLOĢISKI". Ar cerību iedvesmot arvien vairāk pircēju izvēlēties tieši bioloģisko pārtiku, tapis speciālizlaiduma otrais numurs! 

2021. gada numurs

2020. gada numurs

 

Šoreiz speciālizlaidumā:

  • Aiz katra īsta un bioloģiski sertificēta produkta ir cilvēki ar vārdiem un saviem stāstiem, saimniecības, pārstrādes uzņēmumi, arī vietējās tradīcijas un kopienas. Šajā numurā iepazīstināsim ar plašu Latvijā ražotu bioloģiskās pārtikas sortimentu - no kazas piena krēma līdz zilā pelējuma sieram, atklāsim spēku, kas slēpjas pākstī , pastāstīsim, kā garšo topošais bioloģiskais reģions Latvijā, iepazīstināsim ar BIO gaļas un olu piedāvājumu!
  •  Sirsnīgi pateicamies Eglīšu ģimenei!  Marta, Klāvs, Dārta un Valters oktobra sākumā piedalījās BioLoģiski rīkotajā bio-izaicinājumā un desmit dienu garumā savu uztura grozu maksimāli piepildīja ar bioloģiski sertificētiem pārtikas produktiem. Par izaicinājumu lasiet žurnālā!
  •  Aicinām ielūkoties SILTO VIBRĀCIJU SĒTĀ jeb piedzīvot vienu dienu bioloģiskajā piemājas saimniecībā "Varšavas". Savukārt, Mežaļu ģimene no Ikšķiles pastāstīs par savām prioritātēm, iegādājoties pārtiku ģimenei! 
  • Hokejista Jēkaba Rēdliha ģimenē bioloģiskā pārtika ienāca tieši pateicoties žurnāla "Ēdam BIOLOĢISKI" pirmajam numuram! Rēdlihu ģimenes misija - labāka pārtika ģimenei! 
  • ZAĻĀS VAFELES, BRISELES KĀPOSTU PANKŪKAS .... to ir vērts pamēģināt!  Recepšu sadaļā bioloģiskās saimniecības Absolūts ēd saimnieces un šefpavāres savā virtuvē Ilzes Lipskas receptes!
  • Sadaļās "Es izvēlos bio" lasiet uztura trenera Martins Bidins un veģetārā uztura skolas "Vegus" vadītājas Ditas Lases viedokļus par bioloģisko pārtiku un ēšanas paradumiem kopumā.
Padalies